FCSB a rezolvat cel de-al doilea transfer al verii. Roş-albaştrii au bătut palma cu un fost dinamovist

FCSB a rezolvat cel de-al doilea transfer al verii. Roş-albaştrii au bătut palma cu un fost dinamovist

FCSB a reuşit să câştige după 9 ani titlul în Superliga. Pentru elevii lui Charalambous urmează preliminariile Ligii Campionilor. Drumul către grupe se anunţă infernal.

Campioana României are adversari relativ facili în turul I, dar ar fi totuşi de evitat: Ordabasy, Dinamo Batumi şi Celje. Situaţia se schimbă radical în turul II. FCSB nu va fi cap de serie, fiind scoasă de pe listă de APOEL Nicosia, care a câştigat dramatic titlul în Cipru, în detrimentul celor de la AEK Larnaca, scrie Prima sport.

Astfel, FCSB ar putea da peste PAOK-ul lui Răzvan Lucescu sau Dinamo Zagreb, dar şi alte echipe cu bugete foarte mari, precum: Ferencvaros, Sparta Praga sau Malmo. În acest context, Becali vrea să facă întăriri masive la FCSB.

Radu Constantea, preşedintele celor de la „U” Cluj a transmis că cele două cluburi au ajuns la un acord pentru transferul lui Daniel Popa la FCSB, pentru suma de 300.000 de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a experimentatului fotbalist.

”La Daniel e o situaţie diferită, pentru că pe el nu ne putem baza în baraj, are o problemă musculară. Din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

FCSB s-a înţeles cu jucătorul şi în această seară s-au înţeles şi cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o şansă şi pentru jucător, şi-a făcut datoria faţă de noi”, a spus Radu Constantea, la Digi Sport.  

  • 11 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Daniel Popa în acest sezon pentru „U” Cluj
  • 850.000 de euro este cota de piaţă a experimentatului atacant

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt