Fanii FCSB iau cu asalt Ghencea. Câte bilete s-au vândut până acum pentru meciul cu Maccabi din preliminariile Champions League

Fanii FCSB iau cu asalt Ghencea. Câte bilete s-au vândut până acum pentru meciul cu Maccabi din preliminariile Champions League

Fanii FCSB vor veni în număr mare, în Ghencea, pentru confruntarea cu Maccabi Tel Aviv, din prima manşă a turului 2 preliminar Champions League.

Potrivit Prosport, până acum, FCSB a vândut 20.000 de bilete, ceea ce înseamnă că, diseară, va fi o atmosferă electrizantă pe stadionul „Steaua”.

Biletele pot fi achiziţionate, în continuare, atât de la casele de bilete ale stadionului „Steaua” (până la ora începerii meciului), cât şi online (până la ora 20:00).

FCSB îşi modifică strategia în Superliga, din cauza „dublei” cu Maccabi Tel Aviv

Între partidele cu Maccabi Tel-Aviv, FCSB va juca, în campionat, cu Oţelul. Mihai Stoica a anunţat că, în meciul cu gălăţenii, FCSB se gândeşte să folosească rezervele, în vederea meciului retur cu Maccabi.

„Jucătorii trebuie să aibă ritm. Marţi, noi am jucat cu Virtus, ăla nu a fost meci de fotbal. Să bagi prima echipă cu Virtus ca să facă ce? Aia nu era echipă de fotbal, mai bine faci un antrenament bun. Trebuie să ai ritm ca să ştii în mare cu cine joci (n.r – contra lui Maccabi).

Poate schimbarea lui Nana cu Creţu nu a fost foarte inspirată, dar acum şi la Creţu… de câte ori se întâmplă ca un adversar să îţi centreze din tuşă? Se întâmplă de multe ori. Ghinionul a fost că a centrat şi ăla a dat un şut senzaţional. Că l-a lăsat Creţu să centreze… da, mai laşi adversarul să centreze.

Normal că suntem supăraţi. Avem două puncte în două meciuri şi ne aşteaptă meci marţi cu Maccabi, meci cu Galaţi între meciurile cu Maccabi, unde probabil chiar nu o să folosim jucătorii care vor evolua miercurea viitoarea la Budapesta. Nu e uşor începutul de sezon, dar este început de sezon şi chiar nu e nicio problemă”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe desprefcsbmaccabifani
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt