Faimosul automobil electric Tesla Cybertruck va fi expus la Bucureşti

Faimosul automobil electric Tesla Cybertruck va fi expus la Bucureşti

Un automobil electric Tesla Cybertruck, deja înmatriculat în România, va fi expus la Salonul Energy Expo, ce se va desfăşura între 10 şi 13 octombrie 2024, în Hala Laminor din Bucureşti. Acest eveniment este organizat de firma Waldevar, specializată în producerea de energie verde şi principal sponsor al expoziţiei.

Specificaţii Tehnice

Tesla Cybertruck prezentat la Energy Expo este echipat cu trei motoare, generând o putere maximă de 845 CP. Datorită acestei configuraţii, automobilul accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,5 secunde.

Un aspect remarcabil al Cybertruck-ului este masa sa proprie, care atinge aproximativ 3,62 tone. Din păcate pentru pasionaţii de condus, acest lucru înseamnă că, deşi este un autoturism, pentru a-l conduce, şoferii vor avea nevoie de un permis de conducere de categoria C, destinat de obicei autocamioanelor. Conform legislaţiei, permisul de categoria B este valabil doar pentru autovehicule cu o masă de până la 3,5 tone.

Concluzie

Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru cei interesaţi de inovaţiile din domeniul transportului electric şi de tehnologiile de energie verde. Vizitatorii vor avea ocazia să admire un vehicul emblematic şi să înveţe mai multe despre viitorul mobilităţii electrice.

Afla mai multe despreteslaelectric
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt