EXCLUSIV: USR a decis să meargă singur la alegerile parlamentare. Negocierile cu FD şi PMP au eşuat

EXCLUSIV: USR a decis să meargă singur la alegerile parlamentare. Negocierile cu FD şi PMP au eşuat

Negocierile dintre USR, FD şi PMP au eşuat, astfel că partidul condus de Elena Lasconi a decis să participe singur la alegerile parlamentare din acest an, potrivit surselor Prima News.

Iată mesajul transmis de Lasconi colegilor de partid:
Dragi colegi,

Am mandatat o echipă de membri ai BN să poarte discuţii de alianţe cu alte partide. Era datoria noastră să avem aceste întâlniri. Să găsim căi de compromis. Dar fără să ne compromitem. Rezultatele nu sunt aşa cum mă aşteptam. Prea multe pretenţii nejustificate.

Aşa că am hotărât să candidăm prin forţe proprii.

În aceste zile am vorbit cu mulţi dintre voi şi v-am simţit speranţele, dorinţele si entuziasmul.

USR a candidat o singură dată pe cont propriu, în 2016 alături de Nicuşor Dan. De atunci, o serie de alianţe au adus multe frustrări interne. Le-am trăit şi eu pe pielea mea şi ştiu ce înseamnă.

Trebuie să ne rupem de moştenirea de 35 de ani a trecutului rosu. Suntem singurii care ne luptăm în mod real cu pesedismul.

Voi face tot ce ţine de mine ca Romania să nu continue 10 ani în direcţia dată de PSD, adică în direcţia corupţiei, a nepotismului, a combinaţiilor si a guvernării pentru unii, în detrimentul tuturor.

Candidăm prin forţele noastre proprii determinaţi şi curajoşi. E şansa noastră a tuturor românilor. Candidăm USR la prezidentiale si la parlamentare.

Dacă şi voi simţiţi la fel ca mine şi vreţi să mergem la victorie uite ce este de facut:
  • 1. Strângem semnături pentru prezidenţiale şi parlamentare. De astăzi!
  • 2. Vorbim zi de zi cu românii. Ascultăm ce au de zis, le respectăm părerea.
  • 3. Le spunem cine suntem: partidul pro-libertate. 
  • 4. Spunem tuturor că ştim cum să reformăm sistemul de educaţie astfel încât copiii noştri să fie competitivi la nivel european.
  • 5. Spunem tuturor că ştim ce trebuie făcut în sistemul de sănătate astfel încât să nu ne mai fie frică să  intrăm într-un spital şi că medicii români să revină acasă.
  • 6. Le spunem că şi noi suntem ca ei, că suferim de prigoana comuniştilor mascaţi în pesedişti şi că suntem singura soluţie să scăpăm de ei. De acum înainte!
  • 7. Spunem românilor că noi facem politică pentru toţi, nu doar pentru unii.
Mergem mai departe împreună, uniti, determinaţi mai mult ca oricând să facem lucruri bune pentru Romania!

Să nu uităm niciodată că suntem partidul în care milioane de români îsi pun speranţele. Şi tare mult îmi doresc să nu-i dezamăgim!

Singurii aliaţi de care avem nevoie în această luptă sunt românii.

Haideţi cu încredere înainte!
Vă pup şi vă iubesc!

 

Afla mai multe despreusralegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt