EXCLUSIV Strigătul de disperare al unei mame din Israel

EXCLUSIV  Strigătul de disperare al unei mame din Israel
foto: twitter.com/nexta_tv

Strigăt de disperare al unei mame din Israel! Fiul ei răpit de Hamas, săptămâna trecută, de la festivalul unde organizaţia teroristă a ucis  260 de tineri, cere ajutorul tuturor ca el să se întoarcă acasă.

Nu ştie dacă mai este în viaţă, însă speră într-o minune. În exclusivitate pentru FOCUS, mama băiatului a povestit prin ce trece de când Hamas i-a capturat copilul.  Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Omer are 21 de ani şi este pasionat de muzică. Vinerea trecută a mers împreună cu prietenii la un festival de muzică, iar acea seară părea că va fi una dintre cele mai frumoase din viaţa sa. Numai că s-a transformat într-un coşmar, atât pentru el, cât şi pentru apropiaţi. 

După ce teroriştii au început să tragă la  festival, Omer reuşise să fugă. Numai că maşina în care se afla a fost ulterior oprită de Hamas, iar Omer a fost răpit. Mama sa a văzut pe GPS cum fiul ei se îndrepta spre Gaza şi de atunci nu mai ştie nimic de el. Aşa că disperată, cere ajutorul! În camera sa niciun lucru nu a fost mişcat de când a plecat. 

Ea a văzut doar un singur filmuleţ cu fiul ei, mult prea dureros, în care era ţinut ostatic şi legat. Acum speră doar ca Hamas să îl lase în viaţă, mai ales că gruparea a omorât deja o parte dintre ostatici, iar cadavrele lor au fost găsite la graniţa cu Israel. 120 de persoane au fost răpite de terorişti.

Cu lacrimi în ochi, mama sa imploră liderii Hamas să îl elibereze.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt