Elev bătut şi umilit la liceu

Elev bătut şi umilit la liceu

Imagini scandaloase vin de la Tulcea, acolo unde un elev este bătut fără milă de un coleg de-al său. Scena se petrece sub privirile nepăsătoare ale mai multor adolescenţi, strânşi în jurul celor doi. Totul s-a întâmplat în parcul din apropierea Colegiului Spiru Haret, unde învaţă cei doi copii. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

În clipul filmat de un martor se vede cum un copil, elev în clasa 9-a este lovit peste faţă şi umilit de alt coleg de-al său, elev în clasa a VII-a. Băiatul mai mare este clar intimidat şi încearcă să se apere, însă fără succes. Este copleşit de loviturile pe care i le aplică colegul său.

După ce împarte pumni şi palme, agresorul se retrage, iar lângă victimă apare o elevă care, la rândul ei, îl loveşte pe băiat de câteva ori. Cand fata se retrage, cel bătut este obligat de colegul care l-a lovit iniţial să îngenuncheze. Scena se petrecere în timp ce colegii strânşi în jur se amuză.

Imaginile au ajuns si la politistii din Tulcea. Cazul a intrat şi în atenţia conducerii Colegiului, considerat cel mai bun din Tulcea. Directorul unităţii de învăţământ spune că elevul agresor riscă să repete anul, după ce i-a fost scăzută nota la purtare, iar ceilalţi elevi implicaţi în incident vor fi şi ei sancţionaţi.

Pentru elevul bătut s-a întrunit o comisie formată din profesori şi psihologul şcolii. Aceştia îl vor consilia pe elev în perioada următoare. Cadrele didactice spun că are nevoie de protecţie, cu atât mai mult cu cât este crescut doar de o bunică, mama fiind plecată din ţară. Elevul agresor este minor şi cel mai probabil se va alege cu o amendă pe care o vor plăti părinţii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt