Elena Lasconi (USR), atac la Klaus Iohannis: „E arogant, şi-a văzut doar de vacanţe şi de propriul interes”

Elena Lasconi (USR), atac la Klaus Iohannis: „E arogant, şi-a văzut doar de vacanţe şi de propriul interes”

Preşedinta USR şi candidata partidului la prezidenţiale, Elena Lasconi, a spus, vineri seara, despre preşedintele Klaus Iohannis că e „arogant” şi că „nu a trasat o direcţie României”. Lasconi a spus că Mircea Geoană are o problemă, pentru că trebuie „să se spele de PSD”, iar pe preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, l-a numit „PSD-ist vopsit galben”. Ea a vorbit şi despre o posibilă alianţă a USR cu PMP, Forţa Dreptei şi REPER. 

Preşedinta USR a spus că i-ar reproşa lui Klaus Iohannis faptul că s-a îndepărtat de oameni şi că nu a trasat o direcţie României. 

„Pe mine mă deranjează sănătatea şi educaţia. A avut proiectul „România educată”, care a dat bine doar pe hârtie şi nu s-a întâmplat absolut nimic. Mi se pare că s-a călcat cu bocancii în picioare educaţia în România. Mă deranjează că e arogant, că şi-a văzut doar de vacanţe şi de propriul interes. Cred că singura persoană care îl mai place pe Klaus Iohannis în momentul de faţă este chiar Klaus Iohannis”, a spus Elena Lasconi. 

Elena Lasconi a vorbit şi despre contracandidaţii săi în cursa pentru Cotroceni. Despre Mircea Geoană a spus că nu poate să uite faptul că a fost cel mai longeviv preşedinte al PSD. 

„Domnia sa are o problemă, să se spele de PSD. Când spun asta, eu nu pot să uit că a fost cel mai longeviv preşedinte PSD de după revoluţie. Şi nu uită nimeni. A, că vrei să te dai spălat, că ai fost la NATO, dar tot PSD-ul te-a cocoţat acolo. Noi nu uităm. Nu uităm de Geoană-Vântu, de tot trecutul, de vizite în Rusia. Nu uităm lucrul ăsta. Poate că unii români au uitat, dar eu nu”, a spus Lasconi. 

Întrebată dacă USR va avea o alianţă cu PMP, Forţa Dreptei şi REPER, Elena Lasconi a spus că încă aşteaptă un răspuns din partea celor trei partide. 

„Am avut negocieri. Bineînţeles, o să vorbesc cu colegii mei. Aşa cum le-am promis, nu o să afle de la televizor. Dar cred că e posibil cu PMP. Aştept un răspuns. E posibil şi cu PMP, şi cu Forţa Dreptei, şi cu REPER, însă aştept un răspuns”, a spus Lasconi. 

(Elena Andrei)

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt