Efervescenţa staţiunii Mamaia

Efervescenţa staţiunii Mamaia

Mai multe familii aflate în concediu pe litoral au vrut să aibă condiţiile şi meniul de acasă şi la mare. Turiştii, aflaţi în concediu, în staţiunea Mamaia, au încins proţapul în faţa hotelului de trei stele în care erau cazaţi şi au gătit…un purcel la proţap! Muzica şi dansul au completat atmosfera. Şi nu a fost singura întâmplare haioasă. În zona de fiţe a staţiunii, şoferul unei maşini de…300 de mii de euro, a făcut o pană… ruşinoasă!

Purcei de lapte la proţap - gătiţi pe spaţiul verde din faţa hotelului, muzică lăutărească, dans şi multă voie bună - de aceste ingrediente au avut parte aceşti turişti aflaţi în vacanţă în Mamaia.

Distractia a durat doar până la sosirea echipajelor de poliţie, chemate de alţi turişti, deranjaţi de cheful ce se iscase. Oamenii legii au împărţit amenzi şi le-au pus în vedere petrecăreţilor să cureţe spaţiul verde.

La câteva sute de metri distanţă, în Nordul staţiunii, considerată cea mai de fiţe zonă din Mamaia, o maşină de
lux a rămas fără benzină într-un sens giratoriu. În imaginile surprinse de martori, devenite rapid virale, se vede cum bolidul blochează o întreagă bandă de circulaţie. Salvarea şoferului a fost …. un bidon. Un martor i-a adus benzină într-un recipient din plastic şi a putut să meargă mai departe.

Preţul unui astfel de autoturism de lux ajunge şi până la trei sute de mii de euro. Între timp, litrul de benzină la noi în ţară este aproximativ şase lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt