După Ovidiu Popescu, ”U” Cluj mai transferă un fotbalist de naţională

După Ovidiu Popescu, ”U” Cluj mai transferă un fotbalist de naţională

Clubul Universitatea Cluj a ajuns joi la o înţelegere cu mijlocaşul moldovean Vadim Raţă, care a semnat un contract pentru următoarele două sezoane.

Vadim Raţă (31 de ani) este căpitanul echipei naţionale a Moldovei, pentru care a evoluat în 45 de partide. Ultima oară la FC Voluntari, formaţie care a retrogradat în liga secundă la finalul acestui sezon, Raţă are 181 de meciuri şi 15 goluri în Superligă, unde a jucat pentru Chindia Târgovişte, FCSB şi FC Voluntari.

În palmaresul lui Vadim Raţă figurează două titluri de campion al Moldovei, cu Sheriff Tiraspol (2012, 2013) şi o Cupă a Moldovei (2018, cu Milsami Orhei).

Raţă este al treilea transfer al verii pentru clujeni, după Dorin Codrea, venit de la Concordia Chiajna, şi Ovidiu Popescu, adus după ce i-a expirat contractul cu FCSB.

În ceea ce priveşte plecările, Universitatea s-a despărţit de Daniel Popa, transferat la FCSB contra sumei de 300.000 de euro, dar şi de Tescan, Iliev, Piţian şi Doukoure, fotbalişti care nu mai intră în planurile lui Neluţu Sabău.

Afla mai multe despreratau clujtransfer
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt