Dramă trăită de o mamă din Statele Unite

Dramă trăită de o mamă din Statele Unite
May 31, 2020, Washington Dc, Washington DC, United State of America: People leave a wake of destruction as they are forced away from Lafayette Park in Washington DC. Protests in D.C. carry into the night, with more than 1,000 at Lafayette Park near the White House. Protesters are out nationwide after the killing of George Floyd by Minneapolis police. DC Metro police, secrete service police and Park police eventually pushed the protesters out of the park and into the streets of D.C.,Image: 524213234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Un bebeluş din oraşul american Houston se luptă să supravieţuiască după ce a fost împuşcat în cap de poliţişti. Este declaraţia emoţionantă pe care a făcut-o mama copilului, care trăieşte o adevărată dramă. Nefericitul eveniment s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, în timp ce forţele de ordine urmăreau suspectul unui jaf.

Imaginile şocante au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere de la o benzinărie, în timp ce mama băieţului îşi alimenta maşina. Copilul în vârstă de un an se afla pe bancheta din spate a vehiculului atunci când un bărbat a urcat în maşina femeii şi i-a cerut autoturismul. Chiar în acel moment, mai multe echipaje de poliţie au apărut la faţa locului şi au început să tragă cu focuri de armă asupra maşinii.

Deoarece bărbatul a refuzat să arunce arma pe care o avea în dotare, poliţiştii au tras câteva focuri de armă spre el. Suspectul a decedat, însă a fost împuşcat şi bebeluşul în urma schimbului de focuri. Avocatul mamei copilului condamnă modul de acţionare al autorităţilor şi susţine că eroarea pe care aceştia au comis-o este una de neiertat.

În acest moment, bebeluşul se află internat în spital şi nu poate respira pe cont propriu. Micuţul este intubat şi mai este ţinut în viaţă doar de către aparatele la care este conectat. Ofiţerul care a împuşcat copilul a fost mutat în alt departament până când investigaţiile în acest caz vor fi finalizate.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt