Distracţie şi relaxare în Cluj Napoca, de zilele oraşului. 75.000 de oameni au petrecut în prima seară

Distracţie şi relaxare în Cluj Napoca, de zilele oraşului. 75.000 de oameni au petrecut în prima seară

Este sărbătoare în Cluj! Odata cu inceperea zilelor orasului, s-a dat startul la distractie si relaxare. 75.000 de oameni au petrecut în prima seară. Urmează încă trei zile de petrecere.

Zilele Clujului, ediţia a 12-a se desfăşoară în perioada 30 mai - 2 iunie 2024. În ciuda ploii, zeci de mii de oameni au cântat şi s-au distrat în prima zi alături de artişti în Piaţa Unirii. Potrivit instituţiei, circa 75.000 de oameni au participat la evenimente, în prima seară. Noile străzi pietonale ale oraşului au prins viaţă, cu activări şi activităţi care mai de care mai captivante pentru publicul clujean.

„Împreună ne distrăm! Împreună ne relaxăm!”

În parcul central au avut loc concerte şi activităţi pentru toată familia: de la zone de aventură la târguri de meşteşugari sau zona de vin. Întreg oraşul a prins de altfel viaţă, iar zilele următoare se anunţă şi mai pline.

Mottoul ediţiei din acest an a luat forma unui îndemn-afirmaţie: „Împreună ne distrăm! Împreună ne relaxăm!”. Iar acest „împreună” reflectă destul de bine atmosfera specifică zilelor în care clujenii îşi sărbătoresc oraşul.

 

Afla mai multe despreclujzilele orasuluisarbatoare
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt