Diferenţă de doar 8 voturi la primărie. Care este oraşul în care şi PSD şi PNL a anunţat fiecare câştigător propriul candidat

Diferenţă de doar 8 voturi la primărie. Care este oraşul în care şi PSD şi PNL a anunţat fiecare câştigător propriul candidat

Lupta cea mai strânsă la alegerile locale din acest an s-a dat tocmai la Bistriţa. Diferenţa dintre cei doi candidaţi, Gabriel Lazany (PSD) şi primarul în funcţie Ioan Turc (PNL) a fost de doar câteva voturi. Noaptea trecută, victoria a fost sărbătorită şi la PSD, dar şi la PNL, care şi-au anunţat fiecare drept câştigător propriul candidat.

Peste 55% dintre bistriţeni au ieşit ieri la vot. În mai multe comune din judeţ au avut loc răsturnări de situaţie, fiind schimbaţi primari în funcţie. În câteva comune diferenţa au făcut-o doar câteva voturi.

Luptă strânsă a fost şi la municipiul Bistriţa. Diferenţa dintre Gabriel Lazany (PSD) şi actualul primar Ioan Turc (PNL) ar fi de doar câteva zeci de voturi. Astăzi, datele parţiale publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente îl indică pe candidatul PSD la Primăria municipiului Bistriţa, Gabriel Lazany, drept câştigător al alegerilor locale de duminică, cu doar opt voturi în plus faţă de actualul edil, liberalul Ioan Turc, care este şi preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Bistriţa-Năsăud. 

PNL Bistriţa-Năsăud a anunţat că va depune contestaţie.

Noaptea trecută, atât PSD, cât şi PNL şi-au anunţat drept câştigător propriul candidat şi au sărbătorit chiar victoria la sedii. PSD l-a dat câştigător pe Gabriel Lazany cu 33 de voturi în plus, în timp ce PNL l-a anunţat câştigător pe Ioan Turc cu 28 de voturi în plus.

Afla mai multe desprepnlpsdcandidatibirou electoral
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt