Depozitele GPL ale familiei Doldurea, controlate

Depozitele GPL ale familiei Doldurea, controlate
foto: INQUAM Photos / George Călin

Depozitele de GPL care aparţin familiei primarului din Caracal au fost luate la control. Autorităţile din Olt au verificat mai multe puncte din judeţ, iar printre acestea se numără şi două staţii ale familiei Doldurea. Totul s-a făcut într-o tăcere totală, iar inspectorii au refuzat să comunice rezultatele verificărilor. Aceleaşi depozite au mai fost controlate şi în urmă cu două luni, când s-au găsit nereguli, iar proprietarii au fost amendaţi. 

Au fost făcute primele verificări la staţiile de carburanţi care aparţin familei Doldurea. Două din cele cinci depozite GPL din judeţul Olt sunt deţinute de rude ale edilului din Caracal.

Reprezentanţi de la Pompieri, Poliţie, ANAF, Prefectură şi Garda de Mediu au luat la puricat rezervoarele de GPL. Paznicii celor două depozite nu au vrut să lase presa să filmeze înăuntru. Luaţi la întrebări de autorităţi, angajaţii au vrut să arate că şi-au făcut temele şi cunosc protecţia muncii.
 
La finalul controalelor, autorităţile nu au transmis dacă au găsit sau nu nereguli. Depozitele din Olt au fost verificate ultima oară acum două luni. Unele dintre acestea nu aveau un plan pentru situaţii de urgenţă, lucru pentru care patronii au fost amendaţi.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt