De la grădiniţă, la spital

De la grădiniţă, la spital

Caz revoltător într-o grădiniţă din Bucureşti! Sub ochii îngrijitoarelor, o copilă de doar doi ani a zăcut pe jos timp de două ore. Părinţii au ajuns cu ea direct la spital. Avea insuficienţă respiratorie severă.

Pe imaginile surprinse de ca,merele de supraveghere se vede cum cele care ar fi trebuit să aibă grijă de copii, stau nepăsătoare, pe telefon, în timp ce fetiţa este aproape inconştientă pe covor. Părinţii sunt revoltaţi şi vor să se facă dreptate. 

În urmă cu două săptămâni, Lorena şi Andrei şi-au lăsat gemenele, pe Anastasia şi Natalia de doar 2 ani, la grădiniţa privată din sectorul 6. La finalul programului, în jurul orei 6 fără un sfert, tatăl a venit să îşi ia copilele. S-a speriat când a văzut în ce stare era Anastasia. Respira sacadat şi era aproape în pragul leşinului. Au dus-o imediat la spital. 

Când s-au uitat pe camerele de supraveghere au rămas şocaţi. De la ora patru după amiază până la ora şase când a venit tatăl să o ia, Anastasia a stat întinsă pe jos, cu ochii închişi şi nemişcată. În imagini se vede cum, în tot acest timp, copiii se joacă pe lângă ea, iar îngrijitoarele stau pe telefon, fără ca măcar o clipă să se apropie de copilă să vadă ce face. 

Au încercat să primească un punct de vedere din partea patroanei grădiniţei private. Răspunsul ei a fost cât se poate de revoltător. Mai mult, în aceeaşi zi, la ora 16:15 minute mama Anastasiei a primit un mesaj din partea directoarei în care i se spunea că fetiţa este bine şi că a mâncat. Însă, la acea oră, aşa cum apare pe camerele de supraveghere, Anastasia zăcea pe covor. 

Până în momentul difuzării acestui material, directoarea şi patroana grădiniţei private nu ne-au oferit niciun punct de vedere. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt