Dan Diaconescu, plasat în arest la domiciliu

Dan Diaconescu, plasat în arest la domiciliu

Dan Diaconescu a fost reţinut şi procurorii cer arestarea lui pentru o lună. După ce a fost ridicat de poliţie, fostul prezentator a fost audiat ore în şir la IPJ Constanţa. Apoi, a fost dus sub escortă la reşedinţa sa de pe litoral, unde au continuat perheziţiile. Aseară, magistraţii constănţeni au decis plasarea în arest la domicilui a fostului patron al OTV.

Diaconescu este suspectat că ar fi întreţinut acte sexuale cu minore în perioada 2020-2021. Mai mult, acesta le-ar mai fi cerut încă o minoră, dar care să fie virgină. Atunci fetele l-ar fi filmat şi ulterior l-au şantajat. Iar şantajul…ar fi durat câteva luni. Perioadă în care fostul moderator tv ar fi plătit sume mari de bani către fete pentru a nu divulga imaginile şi…relaţia pe care o avea cu ele.

Fotografiile minorelor au aparut deja în presă, însă Diaconescu spune că nu le cunoaşte de fetele din fotografii. În cele din urmă fetele ar fi fost ameninţate şi chiar bătute de doi indivizi. Aşa au ajuns să intre pe fir poliţiştii care investigau cazul de violenţă fizică şi au aflat de imaginile pe care le aveau fetele.

Percheziţiile şi intergatoriul au durat pînă târziu în noapte când pe numele fostul moderator tv a fost emisă şi ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore.

Cu…sau fără legătură cu celebrul caz din America, Dan Diaconescu este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu doă minore şi ar fi vrut să cumpere şi virginitatea unei alte copile.

Dealtfel nu este prima dată când fostul om de televiziune are probleme cu legea. A mai fost condamnat la la închisoare. În 2015 a primit o sentinţă de 5 ani şi 6 luni pentru că l-a şantajat pe un primar din Arad. Pentru bună purtare a ieşit după aproape 3 ani.

De la momentul eliberării condiţionate, anul 2017, Dan Diaconescu a avut o perioadă de probaţiune, de 5 ani, în care trebuia să nu facă nicio infracţiune pentru a nu face restul de pedeapsă din dosarul de şantaj. Întrucât fapta din actualul dosar a fost comisă înainte de finalul celor 5 ani..Dacă o să fie găsit vinovat ar putea să primească şi restul de pedeapsă din dosarul de şantaj!

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt