Cu pitonul la fast food

Cu pitonul la fast food

Un tânăr non conformist din Târgu Mureş a nmers la fast food să comande mâncare cu un piton de peste 3 metri pe umăr. Apariţia bărbatului i-a şocat pe clienţii şi angajaţii localului. Cu toate acestea, nu se poate lua nicio măsură împotriva sa. În România, nu există reglementări cu privire la animalele periculoase pe care oamenii nu au voie să le deţină.

Plimbarea cu pitonul l-a făcut pe Ovidiu celebru în toată ţara. Deşi luaţi prin surprindere, angajaţii localului nu şi-au pierdut cumpătul şi chiar au început să facă glume. Proprietarul şarpelui are acte care certifică faptul că pitonul e al său. Autorităţile nu sunt de acord cu plimbarea pitonului prin oraş, dar spun că nu pot face nimic. Nici măcar să-i dea amendă.

Directorul Zoo Mureş mai spune că în alte tari există o listă cu animale periculoase, pe care persoanele fizice nu le pot deţine. Nu însă şi în România.

Imaginile au devenit rapid virale. În timp ce unii internauţi l-au certat pe teribilist pentru că a pus în pericol vieţile oamenilor, alţii au făcut haz de necaz. ,,A ieşit cu soacra la masă" sau ,,Când e coada prea mare şi vrei să-ţi faci loc" - sunt doar câteva dintre comentarii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt