Cristian Buşoi a primit binecuvântarea lui Ciucă pentru rezolvarea tensiunilor din PNL Timişoara. ”Are experienţa şi înţelepciunea necesară”

Cristian Buşoi a primit binecuvântarea lui Ciucă pentru rezolvarea tensiunilor din PNL Timişoara. ”Are experienţa şi înţelepciunea necesară”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent vineri la inaugurarea terminalului de la Aeroportul Timişoara, a afirmat că noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, este un ”om de partid şi europarlamentar cu experienţă” care va reuşi să ”gestioneze cu înţelepciune situaţia existentă” în filiala bănăţeană.

”Le-am spus liberalilor din PNL Timiş cu care m-am întâlnit azi că Timişoara este simbolul dreptei şi epicentrul democraţiei din România. Fiind unul dintre oraşele mari ale ţării, contează mult pentru PNL să obţină un scor bun la Timişoara. De aceea, această filială are nevoie de unitate şi solidaritate. Am încredere că preşedintele interimar Cristian Buşoi – om de partid şi europarlamentar cu experienţă - va gestiona cu înţelepciune situaţia de aici.

Cel mai important lucru din această perioadă este stabilitatea ţării. Aceasta poate fi asigurată acum doar de construcţia politică ce formează actuala coaliţie. Iar această guvernare a avut rezultate economice extrem de bune, cum este absorbţia fondurilor europene, pe care am reuşit să o creştem - pentru prima dată în istorie – la 76%, într-un singur an”, a declarat Ciucă, într-un mesaj postat pe Facebook.

Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost desemnat preşedintele PNL Timişoara, după ce fostul preşedinte, Cosmin Tabără, a fost demis miercuri din funcţie la solicitarea fostului primar Nicolae Robu.

Demiterea sa vine după ce şi liderul PNL Timiş, Alin Nica, a fost schimbat cu Vasile Blaga.

Afla mai multe despreciucabusoipnltimisoara
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt