Criminalul din Timişoara, de negăsit! Rudele bătrânilor ucişi s-au întors în ţară

Criminalul din Timişoara, de negăsit! Rudele bătrânilor ucişi s-au întors în ţară
foto: IPJ Timiş

Poliţiştii ştiu cine este suspectul de crimă din Timişoara! Bărbatul care i-a ucis pe cei doi bătrâni a fost identificat.  Autorităţile au făcut astăzi mai multe percheziţii, inclusiv la locuinţa mamei bărbatului. Deşi identificat, atacatorul este încă în libertate. Între timp,  rezultatele necropsiilor au arătat faptul că cei doi bătrâni, atacaţi în propria casă, au avut parte de o mare violentă.  În ţară au ajuns şi rudele celor două victime care cer să se facă dreptate. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Au trecut mai bine de 24 de ore de la crima care a şocat întreaga comunitate din Timişoara. Nici urmă de criminal, însă. Autorităţile au urmărit, din nou, camerele de supraveghere şi încearcă să refacă traseul atacatorului. Poliţia a descins inclusiv într-o clădire din apropierea gării, după ce un localnic a anunţat că a observat o persoană cu semnalmentele suspectului.  Între timp, au ajuns în ţară şi rudele celor doi bătrâni ucisi care au stat de vorbă cu avocatul.

Ancheta autorităţilor continuă. Rezultatul necropsiilor a arătat faptul că cele două victime au avut parte de o moarte violentă. Medicii legişti spun că cei doi ar fi încercat să se apere, însă atacatorul i-a lovit de mai multe ori cu un cuţit în zona gâtului şi a pieptului. Nici arma crimei nu a fost găsită până acum. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt