Criminala din Mangalia, faţă în faţă cu mama sa

Criminala din Mangalia, faţă în faţă cu mama sa
foto: captură video

Loredana, criminala care si-a ucis colega şi cea mai bună prietenă cu un cuţit, a fost vizitată pentru prima oară de mama ei în arestul Poliţiei din Constanţa. I-a dus o pereche de încălţăminte şi ceva de mâncare. Fata îşi aşteaptă procesul în spatele gratiilor, iar mama este încă în stare de şoc. Atenţie! Urmează imagini şj detalii care vă pot afecta emoţional! 

Femeia a venit la Constanţa de la Vaslui, cu trenul. De dimineaţă, când a ajuns la sediul poliţiei, a aflat că Loredana fusese dusă la spitalul de neuropsihiatrie, pentru un nou control. Aşa că a fost nevoită să plece şi să revină câteva ore mai tarziu.

Mama Loredanei a venit însoţită de doi dintre fraţii fetei şi i-a adus mâncare şi o pereche de pantofi sport. Este conştientă cât de gravă e fapta comisă de fiica ei şi nu mai speră să o vadă liberă prea curand. Dar spune că a iertat-o. E prima oară de la arestarea tinerei când mama ei o vede şi stau de vorbă. Femeia povesteşte cât a fost de afectată atunci când a aflat grozăvia.

Loredana, fata de 18 ani care şi-a omorât colega de cameră şi i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia, a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Acum îşi aşteaptă procesul, în spatele gratiilor

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt