Crimă şi sinucidere din gelozie

Crimă şi sinucidere din gelozie

O crimă infiorătoare a avut loc la Alba Iulia. Un tânăr tată şi-a ucis fiul de un an, după care şi-a pus capăt zilelor. A făcut-o, cel mai probabil, în semn de răzbunare pe mama copilului, care se despărţise de el în toamnă.

Deşi au ajuns la apartamentul în care s-a întâmplat totul, poliţiştilor nu li s-a permis să spargă uşa să intervină. Au trebuit să aştepte să vină proprieratul, de la 70 de kilometri distanţă. Cazul aminteşte de crimele de la Caracal şi Oneşti, când patru oameni au fost ucişi cu poliţiştii la uşă. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Crima şi sinuciderea s-au desfăşurat într-un mod haluciant. Mama copilului a sunat la Poliţie spunând că fiul ei se află în pericol lângă tată. Oamenii legii au mers totusi la apartamentul unde locuia bărbatul. Proprietatul nu le-a dat, însă, voie să spargă uşa şi le-a cerut să aştepte până ajunge el, cu cheile… de la Turda. Şi a venit degeaba. Uşa nu putea fi deschisă din afară.

E posibil ca oribila crimă să fi avut loc cu poliţiştii la uşă, situaţie care aminteşte de tragediile de la Caracal şi Oneşti. Motivul faptei ar fi gelozia.

Imediat după faptă, apartmentul a fost împânzit de criminaliştii care încearcă să pună cap la cap toate detaliile tragediei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt