Crima de la Mangalia, auzită de colegii fetelor

Crima de la Mangalia, auzită de colegii fetelor

Noi detalii continuă să iasă la iveală în cazul oribilei crime de la Mangalia. Chiar în noaptea tragediei, colegii de serviciu ai celor două fete au auzit zgomote puternice în camera de hotel. Rudele Alinei spun că fata a fost ucisă din invidie de cea pe care o considera cea mai bună prietenă. Trupul tinerei a fost luat de la morgă, iar înmormântarea va avea loc joi, în satul natal al fetei din judeţul Vaslui. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 
Colegii alături de care munceau cele două tinere, victima şi cea care i-a fost călău, au povestit că, în noaptea în care a fost omorâtă Alina, au auzit mai multe zgomote în camera de hotel. Băietii au mers să vadă ce se întâmplă, le-a deschis Loredana şi le-a fi spus că totul este în regulă şi tocmai se pregăteau să doarmă.
În realitate, însă, tânăra ar fi fost deja omorâtă de Loredana. Rudele bietei fete acuză că Alina a fost ucisă din invidie. Mătuşile fetei spun chiar că adolescenta s-a plâns la patronul hotelului unde lucrau de comportamentul agresiv al prietenei sale, însă, omul nu ar fi mişcat un deget să o ajute. Loredana ar fi fost de multă vreme în gratiile patronului.
Loredana a fost arestată preventiv pentru 30 zile. Tânăra şi-a recunoscut fapta şi urmează să fie expertizată psihiatric pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul în care a ucis-o.
Rudele tinerei ucise au ridicat trupul acesteia de la morgă. Alina va fi înmormanta joi, în satul natal din Vaslui. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt