Creşă modernă, cu lacătul pe uşă

Creşă modernă, cu lacătul pe uşă

Deşi a fost construită la sfârşitul anului trecut, în numai 4 luni, o creşă modernă stă acum cu lacătul pe uşă. Se întâmplă la Fălticeni, pentru că autorităţile locale nu au reuşit să obţină autorizaţiile necesare. Motivul ar fi birocraţia stufoasă. Deocamdată, cei mai mulţi părinţi au apelat la ajutorul bonelor. 

Este una dintre cele mai moderne creşe din România. Are 113 locuri pentru copii şi unele dintre cele mai modene dotări. Cu toate acestea, stă cu lacătul pe uşă. Birocraţia stufoasă ar fi motivul pentru care creşa are încă lacătul pe uşă. Lucrările s-au finalizat într-un timp record, iar recepţia a fost făcută la finalul anului trecut, pe 20 decembrie. De atunci şi până acum, administraţia locală spune că nu a reuşit să obţină autorizaţie. 

În tot acest timp, părinţii au fost nevoiţi să găsească fel şi fel de soluţii pentru a avea grijă de copii. Unii dintre ei au apelat inclusiv  la bone. Autorităţile locale speră totuşi ca de la 1 noiembrie să rezolve această problemă când, spre uimirea multora, lucrările au durat mult mai puţin decât întocmirea unor documente. 
Valoarea acestei creşe a fost de aproximativ 3 milioane de euro.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt