Craiova lui Mititelu şi-a pierdut şi ultimele vedete. Cu cine au semnat Baeten şi Blănuţă

Craiova lui Mititelu şi-a pierdut şi ultimele vedete. Cu cine au semnat Baeten şi Blănuţă

Mihai Stoica, preşedintele FCSB, a anunţat în premieră la Prima Sport transferul lui Baeten la FCSB.

„Vine Baeten. E bătut în cuie. FCU păstrează procente, 50% din jucător. Rămâne de văzut dacă va mai pleca cineva de la echipă, însă refuz să cred că nu vom juca în grupele unei competiţii europene, însă e fotbal, se poate întâmpla orice”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

În sezonul trecut de Superligă, Baeten a marcat şase goluri şi trei pase decisive. Deşi în urmă cu câteva săptămâni era dat ca şi transferat la CFR Cluj, la pachet cu Juan Bauza, Baeten a ajuns în cele din urmă la campioană, în timp ce argentinianul va merge la Bani Yas, echipă unde evoluează şi Andrei Burcă.

De asemenea, FCU Craiova l-a cedat sub formă de împrumut pentru un sezon, fără vreo opţiune de transfer definitiv, pe Vladislav Blănuţă, la U Cluj.

„Vladislav Blănuţă va evolua sub formă de împrumut pentru următorul sezon la FC Universitatea Cluj. Mult succes, Vlad. Te aşteptăm să te întorci înapoi mai puternic!”, a fost anunţul făcut de cei de la FCU Craiova prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Atacantul în vârstă de 22 de ani originar din Republica Moldova, deţine şi cetăţenia română, evoluând de altfel deja pentru naţionala U20 a ţării noastre în două partide din calificările EURO U21.

FCU Craiova i-a mai cedat în această vară pe Yassine Bahassa, Vlad Achim, Benjamin Van Durmen şi Juan Bauza.
 

Afla mai multe despreblanutabaeten
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt