Copil mâncat de viu de câini

Copil mâncat de viu de câini

O fetiţă de 3 ani, dată dispărută de familie, a fost găsită moartă pe un câmp din Constanta, la 4 kilometri distanţă de locul dispariţiei. Mai bine de 100 de poliţişti, jandarmi şi săteni au răscolit împrejurimile comunei Saraiu fără niciun rezultat. Pe trupul ei erau urme de muşcături de animale.

O cameră de supraveghere amplasată în zonă a surprins ultimele imagini cu copila în viaţă.

În momentul dispariţiei fetiţa se afla alături de tatăl ei, la locul de muncă al acestuia, un abator din localitatea Saraiu. A profitat de un moment de neatenţie al părintelui şi s-a făcut nevăzută.

Imediat s-a dat alarma şi satenii organizaţi în grupuri de căutare au pornit prin împrejurimi. Stradă cu stradă, casă cu casă au fost verificate de oameni.

Fetiţa de 3 ani a fost căutată toată noaptea de zeci de echipaje de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă, dar şi ajutorul camerelor de termoviziune ale Gărzii de Coastă. Ultima speranţă a fost la Asociaţia Câinilor Utilitari din România.

A fost găsită abia în jurul prânzului, pe un câmp aflat la 4 km distanţă de locul dispariţiei. Se pare că ar fi fost sfârtecată de animale.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor din culpă şi continuă cercetările.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt