Copil luat cu targa din parc

Copil luat cu targa din parc
foto: arhivă

La un pas de tragedie, la locul de joacă! Un copil de 13 ani din Iaşi a fost luat cu targa, după ce a căzut în timp ce se dădea într-un leagăn. Băiatul a rămas la pământ, inconştient.Noroc că l-a văzut un trecător, care a sunat imediat la 112, iar o ambulanţa l-a dus rapid la spital. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Copilul se afla în parc împreună cu câţiva prieteni. S-au dus acolo de la şcoală, după orele de curs, ca să se dea în leagăne. La un moment dat, însă, leagănul s-a rupt, iar băiatul a căzut. S-a lovit atât de tare că a rămas inconştient. Incidentul a fost observat de un şofer care trecea prin zonă. El a sunat la 112 şi imediat o ambulanţă a fost trimisă la faţa locului. 
După ce i s-a acordat primul ajutor, copilul a fost transportat la spitalul Sf. Maria pentru investigatii de specialitate. În urma incidentului, o echipă de la serviciul de urbanism din Primăria Iaşi a fost să verifice neregulile din parcul de joacă.
Primăria spune că nu înţelege cum s-a produs incidentul, pentru că astfel de locuri sunt controlate periodic.
Revoltaţi, părinţii şi bunicii spun că multe parcuri de joacă din Iaşi ar trebui verificate atent, pentru a nu se ajunge la tragedii.
Locul de joacă a fost închis pentru reparaţii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt