Copil de 10 ani, batjocorit de alţi trei băieţi

Copil de 10 ani, batjocorit de alţi trei băieţi

Caz teribil în localitatea Crevedia. Trei adolescenţi au agresat şi batjocorit un alt copil de 10 ani, după ce l-au legat de un scaun. Mai mult, au filmat întreaga scenă şi au distribuit videoclipul şi pe Internet.

Nu a durat mult până când înregistrarea a ajuns pe mâna Poliţiei şi a procurorilor DIICOT. Doi dintre agresori au şi fost reţinuţi, iar unul a primit arest preventiv de 30 de zile. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional!

Imaginile, greu de privit, au fost filmate de un copil de 13 ani. În ele se vede cum doi prieteni de-ai săi, ambii de 14 ani, umilesc un băiat imobilizat într-un scaun. Totul s-a întâmplat la doi paşi de Bucureşti, în localitatea Crevedia. Întreaga comunitate de acolo este revoltată. 

După ce îl batjocoresc minute în şir, la un moment dat cei doi agresori îl ameninţă pe băiat cu un cuţit. După ce imaginile au ajuns la poliţişti şi la procurori, cei doi minori de 14 ani, care pot răspunde penal, au fost reţinuţi. Băiatul agresat a primit consiliere psihologică.

Vecinii spun că cei patru minori erau prieteni şi nu erau supravegheaţi suficient de părinţi. Oamenii cer ca agresorii să fie pedepsiţi. 

Unul dintre agresorii reţinuţi a fost arestat preventiv pentru 30 zile, în timp ce al doilea va rămâne în arest la domiciliu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt