Cod galben de vânt puternic şi ploi însemnate cantitativ, în mai multe regiuni ale ţării şi la munte, până sâmbătă dimineaţă

Cod galben de vânt puternic şi ploi însemnate cantitativ, în mai multe regiuni ale ţării şi la munte, până sâmbătă dimineaţă

Meteorologii anunţă cod galben de vât puternic şi ploi însemnate cantitativ pentru mai multe regiuni ale ţării, până sâmbătă dimineaţă.

Potrivit ANM, vineri, până la ora 23.00, vântul va avea intensificări în Banat, Crişana, Maramureş, nord-vestul Transilvaniei şi la munte, cu viteze în general de 50...70 km/h, iar la altitudini mai mari de 1700 m de peste 80...90 km/h.

”În judeţul Maramureş, precum şi în zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud, Mureş, Cluj, Alba, Hunedoara, Arad şi Bihor, vor fi averse însemnate cantitativ şi se vor acumula 20...30 l/mp şi izolat peste 40...50 l/mp”, a transmis ANM:

Potrivit meteorologilor, temporar, vântul va avea intensificări şi în restul Transilvaniei, cu viteze în general de 40...50 km/h.De vineri de la ora 23.00, până sâmbătă la ora 10.00, vântul va avea intensificări în zona montană, iar în primele ore şi în nordul Crişanei, Maramureş, vestul Transilvaniei, cu viteze în general de 55...75 km/h.

”La altitudini de peste 1700 m, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80...100 km/h. Temporar vântul va avea intensificări şi în restul Transilvaniei şi al Moldovei, cu viteze în general de 40...50 km/h”, a mai transmis ANM.

Afla mai multe desprecod galbenvantploivreme rea
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt