Cluburi închise de autorităţi

Cluburi închise de autorităţi
Picture of rock concert, music festival, New Year eve celebration, party in nightclub, dance floor, disco club, many people standing with raised hands up and clapping, happiness and night life concept

Tragedia de la Colectiv s-ar putea repeta oricând în multe alte cluburi din ţară. Sunt, încă, zeci de localuri în care patronii nu ţin cont de securitatea la incenidiu. În caz de pericol, tinerilor nu le rămâne decât să se calce în picioare. Ca să identifice cele mai periculoase locuri autorităţile au descins, aseară, în mai multe cluburi. Aar acolo unde legea nu e respectată, au pus lacătul pe usă.

Încăperi fără ieşiri de urgenţă, pline cu tineri care se înghesuie să petreacă! Este imaginea de care s-au lovit aseară ehipele IGSU în timp ce controlau mai multe cluburi din ţară. Cele mai multe verificări au avut loc în localurile din judeţul Iaşi.

Alte zeci de localuri din judeţul Cluj, dar şi din Capitală au fost luate la rând de autorităţi.

În total au fost verificate nu mai puţin de 40 de cluburi. Patru dintre ele au fost închise temporar şi s-au aplicat amenzi în valoare de 400.000 de lei. Şeful DSU, Raed Arafat a atras atenţia că astfel de controale vor fi tot mai frecvente în perioada următoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt