Clipe de groază pentru o familie atacată de un câine de luptă scăpat din lesă

Clipe de groază pentru o familie atacată de un câine de luptă scăpat din lesă
Adevarul.ro

Un echipaj de jandarmerie a intervenit în Bârlad pentru a-l salva pe un bărbat şi pe soţia sa, care fiuseseră atacaţi de un câine din rasa Amstaff, care devenise extrem de agresiv. Cei doi au scăpat, dar câinele lor a fost muşcat de animalul agresiv şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe 19 august, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Bârlad a fost direcţionat către zona Sălii Sporturilor, unde un bărbat reclama că soţia şi câinele său au fost atacaţi de un alt câine.   

La faţa locului a fost identificat un câine din rasa Amstaff (American Staffordshire Terrier), care era extrem de agresiv. Jandarmii au reuşit să izoleze patrupedul într-un parc de copii îngrădit din apropiere, astfel încât să nu mai poată ataca alte persoane sau animale şi au asigurat zona.   

”Din fericire, persoana care a fost atacată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă celălalt câine a fost muşcat şi a fost nevoie de o vizită la veterinar pentru îngrijiri de specialitate”, a precizat căpitanul Alexandru Vatavu., purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui.  

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt