Ciucă s-a întâlnit cu von der Leyen, la Praga. Ce mesaj a transmis liderul liberal

Ciucă s-a întâlnit cu von der Leyen, la Praga. Ce mesaj a transmis liderul liberal

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit la Praga cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi cu preşedintele Cehiei Petr Pavel.

”O seară aparte la castelul Praga, alături de lideri europeni importanţi, reuniţi la GLOBSEC Forum 2024. M-am simţit excelent, ca de fiecare dată, în compania Ursulei von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene şi a lui Petr Pavel, preşedintele Cehiei. Dezbaterile care au loc în aceste zile la Globsec Forum conturează viziunea unei Europe mai sigure şi mai unite. Iar România e pregătită să joace un rol cheie în consolidarea securităţii regionale”, a postat liderul PNL pe Facebook, împreună cu imagini de la eveniment.

Forumul anual Globsec este principala reuniune de securitate din Europa Centrală şi reuneşte lideri politici şi experţi în domeniu. Aceştia discută probleme de securitate globală, cum ar fi conflictele actuale din Ucraina şi Gaza, precum şi extinderea UE şi NATO. Evenimentul din acest an se derulează la Praga, deşi locul tradiţional de desfăşurare este Bratislava.

Afla mai multe despreciucaleyenpraga
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt