Ciucă nu uită de unde a plecat. Liderul liberal anunţă că va candida la Dolj la alegerile parlamentare

Ciucă nu uită de unde a plecat. Liderul liberal anunţă că va candida la Dolj la alegerile parlamentare

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi-a încheiat vizitele din acest weekend în judeţul său de suflet. Preşedintele PNL a participat la şedinţa Biroului Politic Judeţean Dolj, unde le-a transmis colegilor liberali că va rămâne alături de Dolj „Nu vreau ca Olt, Dolj, Gorj să mai fie condamnate la subdezvoltare de oameni care nu au făcut altceva decât să îşi satisfacă propriul nesaţ în a îşi îngroşa conturile”.

Preşedintele PNL le-a promis doljenilor liberali că le va fi alături în continuare şi că va continua demersurile începute la Palatul Victoria: „suntem singurii care au stat la guvernare 5 ani. În aceşti ani se recunoaşte creşterea investiţiilor, dezvoltarea infrastructurii. În 2024 am avut un PIB de 370 miliarde euro şi să sperăm că în 2027 România va depăşi 500 miliarde euro”.

Ciucă: Trebuie să facem guvernul să asculte mediul de afaceri

Nicolae Ciucă a subliniat avansul istoric al investiţiilor străine directe şi accentuează importanţa mediului de afaceri pe care guvernul trebuie urgent să o recunoască: „investiţiile străine directe au ajuns la 10,4 miliarde euro, cel mai mare vârf de investiţii străine realizat în România. Trebuie să facem guvernul sa asculte mediul de afaceri, de acolo vin bani la buget. Punctul de pensie a crescut pe guvernarea noastră”.

Liderul PNL a făcut mai multe vizite în acest weekend. Nicolae Ciucă a dorit să discute în mod direct cu colegii liberali şi să le ceară susţinerea în lupta electorală. Nicolae Ciucă a primit votul de susţinere pentru candidatura la prezidenţiale în cadrul Biroului Politic al PNL Hunedoara, dar şi în cadrul BPJ Gorj.

Afla mai multe desprenicolae ciucapnlparlamentare
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt