Ciucă nu exclude o eventuală susţinere pentru Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale. ”Vedem unde duc discuţiile”

Ciucă nu exclude o eventuală susţinere pentru Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale. ”Vedem unde duc discuţiile”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre scenariul susţinerii Elenei Lasconi la alegerile prezidenţiale de către PNL, că va discuta şi va avea un dialog cu toată lumea.

”Eu am avut o atitudine cât se poate de normal şi decentă şi voi avea şi de aici înainte. Am sunat-o pe doamna Lasconi imediat după ce a câştigat funcţia de preşedinte al USR, am felicitat-o şi ceea ce îmi spuneţi acum nu este nimic altceva, din perspectiva mea, decât o invitaţie la dialog. Ca atace, voi discuta şi voi avea un dialog cu toată lumea”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit News.ro.

Întrebat despre scenariul susţinerii Elenei Lasconi la alegerile prezidenţiale de către PNL, Ciucă a spus: ”Să ne aşezăm şi vedem unde duc discuţiile”.

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat luni, despre susţinerea sa la prezidenţiale de către PNL, că pe Nicolae Ciucă nu mai poţi să îl dezlipeşti din poză de Marcel Ciolacu. Ea a menţionat că a făcut apelul către toate partidele de centru şi centru-dreapta pentru că în momentul de faţă singura opţiune liberală din România este USR-ul, în opinia sa.

Afla mai multe desprepsdpnlalegerilasconiciuca
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt