Ciucă: Felicit cetăţenii Republicii Moldova pentru votul în favoarea drumului european! E un mare pas înainte pentru un viitor mai bun

Ciucă: Felicit cetăţenii Republicii Moldova pentru votul în favoarea drumului european! E un mare pas înainte pentru un viitor mai bun

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a felicitat cetăţenilor Republicii Moldova pentru rezultatele referendumului privind aderarea la Uniunea Europeană.

”Felicit cetăţenii Republicii Moldova pentru votul în favoarea drumului european! Chiar dacă e o victorie la limită, acest vot e un mare pas înainte pentru un viitor mai bun al Republicii Moldova.

O felicit şi pe doamna Maia Sandu pentru obţinerea primului loc în turul întâi al alegerilor prezidenţiale. O susţin în continuare şi îi doresc din inimă victoria în turul al doilea, pentru a consolida parcursul european al ţării.

E limpede că Rusia continuă agresiunea hibridă asupra Europei şi în special asupra Estului Europei. Alegerile din România sunt următoarea ţintă a propagandei Moscovei. Trebuie să respingem astfel de manipulări, să respingem mesajele de dezbinare, mesajele anti-europene şi anti-NATO. Românii trebuie să voteze în continuare pentru viitorul euroatlantic, pentru o democraţie liberală şi pentru dezvoltarea economică după model occidental”, transmis Ciucă.

Afla mai multe despreciucamoldova
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt