Ciucă, despre alianţa cu PSD în Capitală: Aerul, traficul, educaţia şi serviciile medicale din Bucureşti nu ţin cont de ideologie sau de doctrina de stânga sau de dreapta

Ciucă, despre alianţa cu PSD în Capitală:  Aerul, traficul, educaţia şi serviciile medicale din Bucureşti nu ţin cont de ideologie sau de doctrina de stânga sau de dreapta

Preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă a declarat că alianţa între PNL şi PSD poate fi explicată foarte simplu şi anume că traficul, aerul, educaţia şi serviciile din Bucureşti nu ţin cont de idelogiile de dreapta sau de stânga, iar cetăţenii se aşteaptă de la partidele din coaliţie să ducă o politică a faptelor.

„În situaţii şi vremuri tulburi, avem nevoie să facem acel minim sacrificiu de orgoliu, de ideologie şi să ne unim forţele pentru un obiectiv comun, un obiectiv echilibrat, un obiectiv care, într-adevăr, să demonstreze că putem să trecem peste momente care, de-a lungul istoriei, ne-au adus într-o stare de contondenţă politică, dar care iată că la un moment dat ne obligă să dăm dovadă de responsabilitate şi să facem ca tot ceea ce ne defineşte la centru-dreapta sau la centru-stânga să aibă un numitor comun care să fie dedicat, să fie pus în slujba cetăţeanului”, a afirmat Nicolae Ciucă, luni la Comitetul de Coordonare Extraordinar al PNL Sector 1.

El a mai spus că aerul, traficul din Bucureşti, educaţie şi serviciile medicale din Capitală nu ţin cont de idelogia de dreapta sau de stânga, iar oamenii se aşteaptă de la PNL şi PSD să facă „o politică a faptelor”.

„Această alianţă cred că poate fi explicată şi în cuvinte foarte simple. Aerul din Bucureşti nu ţine cont că avem ideologie de stânga sau de dreapta. Traficul din Bucureşti, deşi sunt unii care se află de la începutul mandatului pe contrasens, nu ţine cont de ideologie sau de doctrina de stânga sau de dreapta. Educaţia, serviciile medicale nu ţin cont de această ideologie. Asta o spun nu pentru a vă convinge pe dumneavoastră că aşa gândesc. V-o spun pentru că din întâlnirile pe care le-am avut şi le avem cu oamenii, în fiecare zi aproape, pe stradă sau în diferite activităţi şi când îi întrebăm ce contează mai mult – ideologizarea sau faptele care să ofere stabilitate, echilibru, aflăm că oamenii aşteaptă de la noi şi de la PNL şi de la PSD o politică a faptelor”, a mai spus liderul liberalilor.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt