Cîrstoiu anunţă că nu îşi retrage candidatura la Primăria Capitalei: Sunt într-o cursă şi merg până la capăt

Cîrstoiu anunţă că nu îşi retrage candidatura la Primăria Capitalei: Sunt într-o cursă şi merg până la capăt

Medicul Cătălin Cîrstoiu a dezminţit informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora s-ar retrage din competiţie pentru Primăria Capitalei. „Vreau să le spun acelor grupuri de interese care alimentează public o astfel de informaţie să îşi vadă de treaba lor. Eu înţeleg că le e teamă, dar eu nu am să fac treaba aceasta. Eu sunt într-o cursă şi merg până la capăt”, a adăugat candidatul PSD şi PNL la Primăria Municipiului Bucureşti.

„Nu mă retrag din nicio cursă şi vreau să le spun acelor grupuri de interese care alimentează public o astfel de informaţie să îşi vadă de treaba lor. Eu înţeleg că le e teamă, dar eu nu am să fac treaba aceasta. Eu sunt într-o cursă şi merg până la capăt”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, întrebat dacă poate confirma informaţiile potrivit cărora ar intenţiona să se retragă din competiţia pentru Primăria Capitalei, vineri, la Târgul de promovare a produselor agroalimentare româneşti, la MADR.

Medicul Cîrstoiu a adăugat că nu şi-a abandonat „niciodată o luptă cu viaţa unui om”.

„Acum e o luptă pentru sănătatea oraşului. Sunt candidatul PSD-PNL şi aşa vom merge. Şi cu asta vreau să închidem acest subiect”, a continuat candidatul coaliţiei la şefia PMB.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt