Ciprian Ciucu, despre candidatul PNL la prezidenţiale: Ciucă are profilul moral pentru a fi un preşedinte corect şi bun

Ciprian Ciucu, despre candidatul PNL la prezidenţiale: Ciucă are profilul moral pentru a fi un preşedinte corect şi bun

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 Bucureşti, a fost invitatul lui Sebastian Zachman la Insider Politic, sambata la Prima TV. Ciprian Ciucu a câştigat al doilea mandat de primar al Sectorului 6 şi a reuşit să obţină cel mai mare scor la alegerile locale din Bucureşti.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă va fi candidat la prezidenţiale, Ciprian Ciucu susţine că liderul PNL Nicolae Ciucă are ”profilul moral” pentru a fi un preşedinte de ţară ”bun şi corect”.

”Da, mă aştept să fie. E preşedintele partidului, a scos un rezultat bun, inclusiv peste aşteptările domniei sale. Acum ce faci, vii cu alt candidat, îl scoţi din pălărie? De ce să nu fie domnul Ciucă?”, s-a întrebat, retoric, Ciprian Ciucu. 

”În contextul în care USR e în această vrie şi criză de leadership… Eu de acolo vedeam principala problemă pentru noi. În acest moment, eu cred că Nicolae Ciucă are şanse la modul serios. Văd o finală Ciucă versus oricine. PNL trebuie să dea preşedintele. Să ştiţi că n-am avut întotdeauna o relaţie foarte bună cu domnul Ciucă, dar am îmbunătăţit-o pe parcurs, am început să ne cunoaştem. Nicolae Ciucă, aşa cum l-am cunoscut eu, e un om bun, un om bine-intenţionat. Nu e un ticălos Nicolae Ciucă, cum îl portretizează unii. El nu cere decât să facem treabă, să respectăm legea, niciodată nu a zis nimic altceva. Cred că are profilul moral pentru a fi un preşedinte corect şi bun”, a adăugat Ciprian Ciucu despre Nicolae Ciucă. 

(Elena Andrei)

 

Afla mai multe despreciucuciucaprezidentiale
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt