Ciolacu, răspuns pentru Ciucă: Aud prea multe discuţii în ultimele zile despre linii roşii sau galbene. Acest Guvern nu este al vreunui partid, este al României!

Ciolacu, răspuns pentru Ciucă:  Aud prea multe discuţii în ultimele zile despre linii roşii sau galbene. Acest Guvern nu este al vreunui partid, este al României!

Premierul Marcel Ciolacu a reamintit, la începutul şedinşei de Guvern, priorităţile acestui Guvern, argumentând că aude prea multe discuţii în ultimele zile ”despre linii roşii sau galbene”.

”Încep cu un mesaj prin care reamintesc priorităţile acestui Guvern, pentru că aud prea multe discuţii în ultimele zile despre linii roşii... sau galbene. Acest Guvern nu este al vreunui partid,acest Guvern  este al României!

Iar priorităţile noastre sunt susţinerea tuturor companiilor româneşti, derularea celui mai mare plan de investiţii publice din ultimii 35 de ani, protejarea populaţiei în faţa speculei şi creşterea veniturilor românilor. Şi, atunci când sunt probleme, cum este acum cu seceta, trebuie să intervenim rapid să-i ajutăm pe cei aflaţi în necaz, adică pe fermierii români”, a declarat Ciolacu, potrivit News.ro.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, că se discută despre impozitul progresiv, ca măsură fiscală pentru planul fiscal bugetar viitor şi susţinerea cotei unice, pe care PNL o consideră o linie roşie.

Afla mai multe despreciolacuciucalinie rosie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt