Ciolacu, după votul PSD: Această lege nu e o prioritate nici pentru mine, nici pentru Guvern şi nici pentru PSD

Ciolacu, după votul PSD: Această lege nu e o prioritate nici pentru mine, nici pentru Guvern şi nici pentru PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la sediul partidului, după votul PSD privind proiectul PNL prin care preşedintele Klaus Iohannis poate candida la alegerile parlamentare, că această lege nu e o prioritate nici pentru el şi nici pentru Guvern, nici pentru PSD.

Am spus foarte clar în cadrul BPN că ne asumăm o decizie. Dacă am fi vrut să continuăm anumite bâlbâieli în care spuneam că lăsăm liber parlamentarilor, după voinţa proprie. În momentul acesta avem o decizie. Nu ştiu dacă mai avem un act normativ. Această lege nu e o prioritate nici pentru mine, nici pentru Guvernul României şi nici pentru PSD. P

ărerea mea este că am evoluat ca şi societate în cei 20 de ani. Nu am stat pe loc. Mai sunt anumite categorii socio-profesionale care nu pot candida, decât dacă-şi dau demisia. magistraţi, prefecţi. Nu cred că este oportun, nu sunt de acord cu nicio extindere a acestei legi şi nu sunt de acord cu nicio propunere care modifică fondul legii electorale, deoarece există o recomandare a Comisia de la Veneţia că acest lucru se face cu un an înainte, a afirmat Marcel Ciolacu.

Afla mai multe despreciolacuiohannislegevotpsd
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt