Ciolacu, despre scenariul că l-ar ajuta pe Simion să intre în turul 2: O tâmpenie. Cum pot eu să cer cuiva să voteze cu altcineva când el vrea să mă voteze pe mine? Îmi doresc să intru cu Nicolae Ciucă

Ciolacu, despre scenariul că l-ar ajuta pe Simion să intre în turul 2: O tâmpenie. Cum pot eu să cer cuiva să voteze cu altcineva când el vrea să mă voteze pe mine? Îmi doresc să intru cu Nicolae Ciucă

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, despre acuzaţiile PNL că PSD ar fi dat ordin să fie direcţionate voturi către AUR, pentru ca George Simion să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

”Mi-aş dori foarte mult în turul doi să intru cu Nicolae Ciucă. Am fost tot timpul întrebat cu cine îmi doresc, m-am abţinut, am zis că decizia aparţine românilor, lucru foarte adevărat. Cum s-a aflat acest plan secret. În primul rând e secret, dar îl ştie toată lumea. Cum pot eu să cer cuiva să voteze cu altcineva când el vrea să mă voteze pe mine? Eu tâmpenie mai mare nu am auzit”, a explicat Marcel Ciolacu, la Digi FM.

El a amintit că acest procedeu a fost folosit de Traian Băsescu pentru fiica sa, Elena, să devină europarlamentar.

”Acest procedeu în poveştile politice româneşti s-a folosit când a ieşit doamna Eba europarlamentar. Şi mi-aduc aminte că a fost făcut de preşedintele Traian Băsescu fiindcă era vorba de fiica domniei sale. Ce treabă are PSD cu asta? În primul rând nu s-au făcut birourile electorale, nu s-au înfiinţat. Deci eu o să vorbesc cu...sau oamenii din PSD...Câte voturi se strâng? 100.000, 200.000? 380.000, teoretic, dacă ar fi o disciplină de fier. O tâmpenie. Cu adevărat, în timpul campaniilor electorale mai apar şi idioţi utili. Ca să schimbi cumva incapacitatea ta de a ajunge în turul doi  şi să găseşti un motiv plauzibil, dom'le, de ce n-am ajuns eu în turul doi? Uite, dom'le, a avut un plan secret Ciolacu. Repet, dacă e secret, noi vorbim despre el. Eu ştiu că de lucrurile secrete nu vorbim.  E o tâmpenie”, a declarat preşedintele PSD.

El a mai fost întrebat când s-a întâlnit cel mai recent cu George Simion.

”Cred că prin Parlament, când ţipa după mine pe acolo. Cred că sunt luni de zile. Nu am comunicat, n-avem... Iar cu domnul Hrebenciuc cu tot respectul, e un fost membru al partidului, cred că avem vreo doi, trei ani de când ne-am văzut. Dânsul era de obicei cu domnul Pieleanu, accidental la ziua vreunui coleg. Dânsul nu e activ în viaţa de partid. Cel mai des am vorbit când era şeful de campanie al lui Geoană”, a precizat Marcel Ciolacu.

Afla mai multe despreciolacualegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt