Ciolacu, despre proiectul care îi permite lui Iohannis să candideze la parlamentare: Nu am avut discuţii cu preşedintele pe acest subiect

Ciolacu, despre proiectul care îi permite lui Iohannis să candideze la parlamentare: Nu am avut discuţii cu preşedintele pe acest subiect

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat, în legătură cu iniţiativa Partidului Naţional Liberal care îi permite preşedintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe liste de partid, că nu a avut discuţii cu Iohannis pe acest subiect, scrie News.ro.

El a precizat că în luna aprilie Klaus Iohannis dorea să obţină funcţii la NATO sau la Comisia Europeană şi atunci nu era în discuţie o candidatură a sa la alegerile parlamentare. Liderul PSD a mai afirmat că ”uneori trebuie să fim şi bărbaţi politici şi să recunoaştem când dorim un lucru chiar dacă acesta este greşit sau nu”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi, la Hotnews, dacă a existat o discuţie, nu neapărat pe 3 aprilie, în legătură cu proiectul de lege care i-ar permite preşedintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare ca independent., pe liste de partid.

”În primul rând trebuie să o poziţionăm în timp şi spaţiu. Nu poate să fie o discuţie despre o modificare legislativă şi presupun că cei care au lansat teza cu aprilie s-au gândit ca să nu fie atacaţi că e cu un an de zile sau şase luni înainte. Au anticipat anumite lucruri. Au anticipat greşit din punctul meu de vedere, fiindcă atunci domnul preşedinte Iohannis dorea să fie la NATO sau la Comisia Europeană.

Deci nu era în discuţie acest lucru. Eu cred că trebuie să fim câteodată şi bărbaţi politici şi să recunoaştem când am dorit un lucru că s-a dovedit a fi un lucru greşit sau negreşit, s-a comentat de către societate, ar trebui să ne asumăm. Şi îmi place să cred că aici fac şi diferenţa de ceilalţi contracandidaţi, că eu mi-asum lucruri”, a afirmat Marcel Ciolacu. 

Afla mai multe despreciolacupsdiohannis
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt