Ciolacu anunţă că PSD va vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru: N-a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani

Ciolacu anunţă că PSD va vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru: N-a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat vineri că PSD va vota pentru ridicarea imunităţii fostului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, după ce DNA a cerut încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru percheziţii informatice şi domiciliare, el arătând că nu a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani şi că în sfârşit, au înţeles că Parlamentul nu este pentru imunitate pentru fapte penale, ci pentru declaraţii politice.

Premierul Ciolacu a declarat că votul în Parlament va fi pentru ridicarea imunităţii fostului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru.

”N-a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani. Şi cred că, în sfârşit, au înţeles că Parlamentul nu este pentru a avea imunitate pentru fapte penale. Are imunitate pentru declaraţii politice. S-a încheiat acea epocă”, a comentat premierul Ciolacu, potrivit news.ro.

DNA a anunţat vineri că a făcut demersurile necesare pentru ca ministrul Justiţiei să solicite încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru percheziţii informatice şi domiciliare în cazul fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru.

Afla mai multe despreciolacupsdimunitate
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt