CINEMARATON, cel mai bun post tv de nişă. Cove şi Brancu premiaţi la RADAR DE MEDIA

CINEMARATON, cel mai bun post tv de nişă. Cove şi Brancu premiaţi la RADAR DE MEDIA

Cele mai bune producţii, cele mai apreciate vedete din lumea televiziunii au fost premiate de Radar de Media. Iar colegii noştri, Cove şi Cristi Brancu au fost printre câştigători. Cinemaraton a câştigat  la categoria cel mai bun post de nişă. Iar FOCUS a obţinut locul al doilea la categoria cel mai bun jurnal!

Îndrăgitul prezentator Cove a lăsat pentru câteva momente Cursa Iubirii şi a luat premiul pentru prezentator, acordat pentru întreaga carieră. Şi Cristi Brancu a primit premiu lde excelenţă pentru cei 32 de ani de carieră. I-a stat alături soţia sa, Oana Turcu. 

În cursa pentru cel mai bun show de divertisment a intrat şi una dintre cele mai longevive emisiuni, Cronica Cârcotaşilor. Emisiunea a reuşit să reziste pe piaţa media peste două decenii. A luat locul 3 la categoria cea mai buna emisiune de divertisment
Şi cum românii sunt atraşi de viaţa vedetelor, care sunt ultimele noutăţi ale lor, toate picanteriile la află la Flash Monden. Emisiunea a luat locul 4 la categoria cea mai bună emisiune tv
Premiile Radar de Media au oferit şi un spectacol de muzică şi modă. Manechinele Soniei Trifan au făcut senzaţie pe ritmurile lui Beyonce.Un  binemeritat premiu  venit din partea publicului care a votat în număr mare a primit şi Cinemaraton care a fost votat cel mai urmărit post de nişă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt