Centura tactică a unui poliţist chemat să intervină la un scandal a fost furată de un bărbat implicat în conflict

Centura tactică a unui poliţist chemat să intervină la un scandal a fost furată de un bărbat implicat în conflict

Centura tactică a unui poliţist chemat să intervină la un scandal între mai multe persoane în judeţul Hunedoara a fost furată de un bărbat implicat în conflict, iar aceasta, care includeA 17 cartuşe, un spray şi un baston telescopic, a fost găsită după mai multe ore de căutări pe o vale, în apropiere de râul Criş.
Bărbatul care a furat centura tactică a poliţistului a fost reţinut pentru 24 de ore.
UPDATE - “În urma activităţilor de cercetare penală şi a probatoriului administrat în cazul altercaţiei din comuna Crişcior, din seara zilei de 07 ianuarie, poliţiştii au luat măsura preventivă reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Brad, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor (respectiv de sustragerea armamentului şi a muniţiei din dotarea unui agent de poliţie care a intervenit la eveniment)”, au precizat poliţiştii.
De asemenea, au mai fost reţinuţi pentru 24 de ore, alţi doi bărbaţi care au participat la scandal, unul de 41 de ani, din municipiul Brad şi unul de 42 de ani, din comuna Crişcior, pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe. 
Cei trei bărbaţi urmează a fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara au anunţat că poliţiştii din Brad au fost sesizaţi duminică seară, cu privire la faptul că la un local public din comuna Crişcior are loc o altercaţie în care sunt implicate mai multe persoane.  
“În baza sesizării, patrula de intervenţie de pe raza Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior s-a deplasat în regim prioritar la faţa locului, iar având în vedere faptul că în altercaţie erau implicate mai multe persoane recalcitrante, poliţiştii  au solicitat sprijin dispecerului Poliţiei Municipiului Brad, spre locul intervenţiei fiind direcţionată şi o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică Brad.  Poliţiştii au aplanat conflictul, iar în timp ce utilizau forţa în vederea încătuşării persoanelor implicate în altercaţie, unuia dintre agenţii de poliţie i s-ar fi desprins centra tactică, pe care avea ataşate mijloacele din dotare, ce i-a fost sustrasă de una dintre persoanele aflate la locul intervenţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.
Ei au transmis că un bărbat de 46 de ani, implicat în conflict, a fost cel care a furat centura tactică. 
“Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, persoană implicată de altfel în altercaţie, este bănuit că i-ar fi sustras agentului de poliţie centura tactică. Bărbatul a fost depistat la scurt timp pe raza comunei Crişcior, însă a refuzat să coopereze cu poliţiştii în vederea indicării locului în care s ar putea afla centura tactică. De asemenea, alţi doi bărbaţi implicaţi în altercaţie au fost conduşi la sediul poliţiei pentru a fi audiaţi în legătură cu implicarea în acest conflict. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, unde a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în cursul nopţii, ca urmare a activităţilor de căutare, a fost găsită centura tactică a poliţistului”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara. 
Astfel, centura cu un încărcător cu 17 cartuşe, un spray şi un baston telescopic a fost găsită pe o vale, în apropierea râului Criş.

Afla mai multe desprecenturapolitistfurt
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt