Câţi bani a cheltuit pe transferuri liderul Superligii în pauza de vară

Câţi bani a cheltuit pe transferuri liderul Superligii în pauza de vară

"U" Cluj a început în forţă noul sezon. Formaţia ardeleană se află pe primul loc după 9 etape, la cinci puncte de Oţelul Galaţi, echipa de pe locul secund.

Deşi domină startul de sezon şi practică un joc foarte bun, "U" Cluj nu a investit sume mari de bani pe transferuri, iar salariile nu sunt unele spectaculoase. 

Radu Constantea a dezvăluit că s-au cheltuit doar 150.000 de euro în perioada de mercato recent încheiată. Preşedintele Universităţii Cluj a mai spus că cel mai mare salariu este de 13.000 de euro.

"Am vândut de 600.000 de euro. Pe achiziţii nu am cheltuit bani, doar la semnătură, undeva la 150.000 de euro. Nu este salar mai mare de 13.000 de euro. Cel mai mic, sigur sunt şi juniorii, care fac parte din lot, îi excludem pe juniori, undeva la 3.000-4.000 de euro.

Trebuie să fim conştienţi, sunt doar 9 etape. E o chestiune de omogenitate, Neluţu Sabău a reuşit, avem o atmosferă foarte bună. Suntem foarte mulţumiţi, dar nu trebuie să ne entuziasmăm mai mult decât este necesar", a declarat Radu Constantea la Fanatik.

Afla mai multe despreu clujbanitransferuri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt