Cătălin Drulă, preşedintele USR, consideră că împotriva lui Clotilde Armand a fost deschis un dosar absurd

Cătălin Drulă, preşedintele USR, consideră că împotriva lui Clotilde Armand a fost deschis un dosar absurd

Preşedintele USR Cătălin Drulă denunţă hărţuirea candidaţiilor Dreapta Unită la alegerile locale cu dosare inventate de procurorii manevraţi de PSD şi PNL.

„Când un regim devine opresiv, rezistenţa devine o datorie! Nu cedăm, pentru că avem adevărul de partea noastră. Când şefii din Justiţie se plimbă prin Copacabana cu ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, ce se întâmplă astăzi nu mai e o surpriză. Clotilde Armand, primarul USR al Sectorului 1, a fost trimisă în judecată în ziua în care şi-a anunţat candidatura”, a scris Cătălin Drulă, joi pe Facebook.

Preşedintele USR consideră că împotriva lui Clotilde Armand a fost deschis un dosar absurd, după plângerea fostului primar PSD al Sectorului 1 şi instrumentat la comanda PSD-PNL.

„Primarii USR au arătat că se poate şi altfel şi sunt hărţuiţi cu instituţiile care ar fi trebuit să asigure dreptatea în România. O ţară întreagă a căzut sub bocancul regimului Klaus Iohannis-Ciolacu-Ciucă, care vrea să conducă prin frică. Eu le transmit încă o dată că nu vor reuşi! Mergem înainte, cu sprijinul a milioane de români care îşi doresc o ţară dreaptă şi modernă. Pe 9 iunie, veţi plăti! Nu îi lăsa să îţi fure viitorul!”, a completat el.

Procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de „folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea s-a desemnat manager al unui proiect şi a semnat patru dispoziţii prin care şi-a însuşit 18.720 lei.

Armand a spus că este „un caz penibil, deschis la plângerea lui Dan Tudorache, cu acuzaţii ridicole, în care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro”.

„În urmă cu câteva ore mi-am anunţat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 şi mi-am depus la Biroul Electoral candidatura. I-am transmis lui Ciolacu că Alianţa Dreapta Unită o să-l trimită înapoi la covrigăria lui. La 2 ore după, am aflat de la televizor că am fost trimisă în judecată pentru că am implementat un program anticorupţie în administraţia locală”, a scris Clotilde Armand, joi pe Facebook.

 

Afla mai multe despredrulausrpsdpnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt