Care sunt primele şase cupluri care au intrat în CURSA IUBIRII de la Prima TV

Care sunt primele şase cupluri care au intrat în CURSA IUBIRII de la Prima TV

Cu relaţii la început de drum sau căsnicii solide, toţi participanţii la cursă au un scop comun: să câştige premiul cel mare, de 15.000 de euro

Un inginer horticol, 2 actori profesionişti, un consultant IT, un agent imobiliar, antreprenori aflaţi la început de drum sau specialişti în fitness şi nutriţie. Sunt doar câţiva dintre concurenţii din primul sezon al reality show-ului Cursa iubirii, ce debutează în toamna aceasta la Prima TV. 12 cupluri, 24 de participanţi şi tot atâtea poveşti unice de iubire.

Motivaţia pentru care cele 12 cupluri s-au înscris în cursa este diversă: de la cea de natură financiară, premiul cel mare de 15.000 de euro, până la cea de natură fizică sau psihică, cu scop final depăşirea unor limite şi rezolvarea problemelor din relaţie. Participanţii la Cursa iubirii au simţit deja greutatea probelor fizice şi au avut primele discuţii cu Livia Popescu, psihologul emisiunii.

Dar cine sunt primele 6 cupluri participante la show-ul toamnei de la Prima TV?

1. ALEX ŞI ANA

Alex are 27 de ani iar Ana 28 de ani şi sunt din Bucureşti. Povestea lor este inedită deoarece s-au căsătorit după nici 3 luni de relaţie şi au făcut asta în faţa întregii ţări, în cadrul unei emisiuni TV. Se descriu ca un cuplu tânăr care încă se descoperă, acesta fiind şi principalul motiv pentru care au intrat în Cursa iubirii.

2. GABRIEL ŞI ANCA

Gabriel este un tânăr de 28 de ani, inginer horticol la bază, şi vine din Buzău. Partenera lui, Anca, are 24 de ani, este din Constanţa şi lucrează în call center. Sunt împreună de 3 ani jumătate deja.  S-au cunoscut pe reţelele de socializare şi se pare că prima întâlnire a fost cu succes pentru că s-au şi mutat împreună imediat.

3. EDUARD ŞI TANIA

Un cuplu de artişti veritabili, Eduard are 47 de ani  iar Tania 33 şi  ambii sunt actori profesionişti. Sunt căsătoriţi de 7 ani şi au împreună un băieţel minunat. Au venit la Cursa iubirii ca să îşi testeze şi consolideze relaţia.

4. LUCIAN ŞI SORINA

Lucian are 35 de ani, Sorina 36 şi, împreună, formează un cuplu de 1 an de zile. Ambii lucrează în domeniul beauty şi vin de la malul mării, din Mangalia.  Consideră că sunt făcuţi unul pentru altul, iar Sorina recunoşte că niciodată nu a simţit să se comporte atât de frumos cu un alt bărbat. Intră în Cursă pentru premiul cel mare, dar şi pentru a-şi demonstra că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

5.    ION ŞI RALUCA

Ion de 27 de ani şi Raluca de 24 de ani sunt un cuplu de tineri îndrăgostiţi şi chiar căsătoriţi de 1 an şi 10 luni, după doar 3 luni de când s-au cunoscut. La fel ca Alex şi Ana, au făcut acest pas într-o emisiune TV.  Chiar dacă mai sunt neînţelegeri, amândoi îşi doresc să devină o echipă sincronizată şi pregătită pentru orice situaţie. Sunt ambiţioşi şi convinşi că vor fi câştigătorii competiţiei.

6.    ANDREEA (Dede) ŞI ALEXANDRU

Dede şi Alex, ambii de 19 ani, sunt cei mai tineri participanţi, dar ambiţioşi şi hotărâţi să dea tot ce e mai bun din ei, mai ales că amândoi sunt pasionaţi de sporturile extreme şi pline de adrenalină şi sunt foarte competitivi. Se cunosc de 1 an şi jumătate şi de 1 an locuiesc împreună în Bucureşti, aşa că au ajuns să se cunoască destul de bine. Ambii îşi doresc să îşi îmbunătăţească comunicarea şi să nu se mai certe atât de des.

Cursa iubirii, competiţia în care 12 cupluri au intrat în aventura vieţii lor, este un reality show ce va fi difuzat în toamnă, un format original Prima TV.

Ultimele noutăţi despre Cursa Iubirii pot fi accesate pe www.primatv.ro şi pe paginile noastre de social media : Facebook: PrimaTV România; Instagram: PrimaTVOficial sau Tik Tok: Prima TV Oficial

 

 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt