Care este versiunea lui Rareş Bogdan a discuţiei telefonice purtate cu Gigi Becali

Care este versiunea lui Rareş Bogdan a discuţiei telefonice purtate cu Gigi Becali

Gigi Becali a spus, într-o intervenţie telefonică la Digi24, că a vorbit cu Rareş Bogdan ca PNL şi AUR să facă front comun împotriva lui Marcel Ciolacu în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Prim-vicepreşedintele PNL a confirmat că a discutat cu Becali, însă are propria versiune a conversaţiei.

„Eu am vorbit cu Rareş Bogdan, că în turul doi, dacă va câştiga Ciucă, îl susţinem noi. El a spus - «şi noi îl susţinem, dacă intră în turul doi Simion»”, a afirmat Gigi Becali, pentru Digi24, care a adăugat că „aşa a fost convenţia”.

Rareş Bogdan a admis că a vorbit cu Gigi Becali, însă are o altă versiune a discuţiei. Prim-vicepreşedintele PNL spune că Becali i-a transmis că l-ar fi susţinut pe Nicolae Ciucă, „un patriot, un familist şi un creştin practicant”, dacă nu i-ar fi promis liderului AUR George Simion că îl sprijină.

„Domnul Becali, m-a sunat sâmbătă când eram la Londra, la o întâlnire cu românii, şi mi-a spus aşa: «Rareş, eu cred că Nicolae Ciucă este un om extrem de serios, e un patriot, e un familist şi e un creştin practicant ca şi mine. Îţi spun sincer că dacă nu îi promiteam lui George (Simion -n.r.), a spus el, că intru în campanie electorală pentru partidul pe care îl reprezintă, atunci l-aş fi susţinut pe Nicolae Ciucă». Şi atunci i-am spus: «Gigi, cu siguranţă în turul doi vei putea face asta»”, a explicat Rareş Bogdan, potrivit Digi24.

 

Afla mai multe desprebogdangigi becalialegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt