Canotorii români, printre favoriţii la Mondialele de Canotaj

Canotorii români, printre favoriţii la Mondialele de Canotaj

Competiţia este transmisă în direct şi în exclusivitate la Prima Sport

O miză mare, calificarea la Olimpiada de la Paris din 2024, dar şi un joc al orgoliilor. Delegaţia României care participă la Campionatele Mondiale de Canotaj are un singur scop: să aducă acasă cât mai multe medalii de aur. Atât semifinalele, cât şi finalele,  sunt transmise în România, în direct şi în exclusivitate, de Prima Sport. Cursele pot şi urmărite şi pwww.PrimaPlay.ro.

Cel mai important concurs al anului pentru canotorii români, Campionatele Mondiale de Canotaj au loc săptămâna această la Belgrad. Competiţia nu oferă doar medaliile pentru cei mai buni canotori ai lumii, ci şi mult doritele bilete pentru Jocurile Olimpice de la Paris de anul viitor. Începând de joi, 7 septembrie, până duminică, 10 septembrie, Prima Sport transmite în direct şi în exclusivitate în România, semifinalele şi finalele probelor din capitala Serbiei.

Sportivii tricolori sunt încrezători în forţele proprii, după ce la Mondialele de anul trecut au cucerit 3 medalii de aur la schif simplu categorie uşoară, dublu vâsle şi opt plus 1, toate la feminin, şi una tot de aur la dublu rame masculin.

De altfel, campionii mondiali şi europeni Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan au transmis la plecarea spre Belgrad un mesaj către cei de acasă: ”Suntem de la zi la zi tot mai în formă şi vom face un concurs foarte frumos. Staţi cu ochii pe noi pentru că va fi spectacol!”. Urmăriţi aşadar spectacolul canotorilor tricolori pe canalele Prima Sport şi pe PrimaPlay.ro!

Programul transmisiunilor Prima Sport de la Campionatele Mondiale de Canotaj:

•  7 septembrie, ora 12:00     Prima Sport 1

•  8 septembrie, ora 13:00     Prima Sport 1

•  8 septembrie, ora 14:40     Prima Sport 1

•  9 septembrie, ora 14:30     Prima Sport 1

10 septembrie, ora 14:30     Prima Sport 2

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt