Bunica Gherghina, cel mai tare influencer

Bunica Gherghina, cel mai tare influencer

În tumultul unei Românii care pare că se îneacă, cu tineri fără viitor şi bătrâni fără speranţă, noi, cei de la Focus, alegem să vă prezentăm şi poveşti ale oamenilor care îndrăznesc mai mult. Astăzi o cunoaştem pe Bunica Gherghina. La 74 de ani, cand ar fi putut să se dea bătută şi să îşi astepte pensia lună de lună, bătrânica a ajuns unul dintre cei mai puternici influenceri din România.

Pe o singură platformă de socializare are deja 700.000 de fani cărora  le împărtăşeşte reţete sau sfaturi întelepte de viaţă. Acum visează să bată milionul.

Caldă, aşa cum sunt bunicile, Gherghina ne invită în studioul de filmare. Sau cabinetul ei, cum îi mai spune glumind.În curtea în care a văzut lumina zilei bătrânica şi-a improvizat o mica bucătărie, de unde le transmite fanilor reţetele moştenite. Făină, un praf de sare, unul de zahăr, apă, drojdie şi aluatul e gata.

Cu Dumnezeu în gând e mereu, chiar dacă atunci când îi era viaţa mai liniştită, focul i-a înghiţit casa şi munca de-o viaţă. Câţiva ani mai târziu şi-a pierdut soţul, răpus de cancer.  Bunica nu e singură. O are pe Cătâlina, nepoţica ei, pe care o creşte de la doi ani, de când mama ei i-a pus-o în braţe şi a plecat. Fata are 21 de ani şi e regizorul şi impresarul bunicii.

Bunica îsi amintesc şi acum primul clip pus pe internet, anul trecut, care în cateva ore a strans 400.000 de vizualizări. Vecinele o iubesc şi se mândresc cu ea.

Treaba abia acum începe. Am vrut şi noi să vedem cât se munceşte pentru un clip postat pe tik tok şi ne-am convins că nu e simplu deloc. Iar când amândoua sunt mulţumite, clipul ajunge pe internet. Cătălin face planul pentru a doua zi, iar bunica se retrage în odaia ei. Acolo unde îi vorbeşte zilnic omului ei din fotografii şi unde un aparat radio îi cântă tinereţile.

Afla mai multe despreinfluencergherghinabunicatiktok
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt