Buni şi bunătăţi la băile Govora

Buni şi bunătăţi la băile Govora

Cât de gustos poate fi un file de şalău proaspăt? Dacă e gătit cu pasiune, într-un cadru natural de excepţie şi sub atenta îndrumare a unui chef cu experienţă, reţeta nu poate fi decât una de succes. Au dovedit-o în acest weekend vedetele reunite la castelul din staţiunea Băile Govora, care, după o zi petrecută la spa, s-au distrat pe cinste în cadrul unui concurs de gătit în aer liber.

Orice reţetă parcă iese ca la carte atunci când un chef bucătar te urmăreşte îndeaproape. Aşa s-a întâmplat şi la
Băile Govora, unde şalăul a fost vedeta concursului Gătim la Castel.

Vedetele care şi-au etalat talentul culinar au fost fiul Monicăi Anghel, cântăreaţa de muzică populară Claudia Ghiţulescu sau Adina de la Heaven. Totul s-a desfăşurat sub atenta îndrumare a chef-ului Liliana Petraru, iar printre cei care au dat note s-a aflat chiar Monica Anghel.

Dacă unele echipe au respectat întocmai reţeta, celelalte au improvizat pentru a fi cât mai mult pe…. gustul juriului.

Aviv, fiul Monicăi Anghel, nu a reuşit să îşi impresioneze mama. Aşa că piureul de cartof dulce le-a şi asigurat câştigul Claudiei Ghiţulescu şi Marianei .

Astfel de evenimente vor deveni o tradiţie în staţiunea Băile Govora, una dintre cele mai bogate statiuni din Romania si Europa in ape iodurate si bromurate de origine organică.

Băile Govora sunt un loc excelent pentru tratamente balneare care ajută la vindecarea afecţiunilor respiratorii, ginecologice sau reumatismale. În acelaşi timp, staţiunea se bucură de numeroase spaţii de recreere, fiind cunoscută cândva pentru cel mai curat aer din Europa.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt